13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFostul baron PSD de Constanța Nicuşor Constantinescu, audiat într-un dosar legat de Herghelia Mangalia

Fostul baron PSD de Constanța Nicuşor Constantinescu, audiat într-un dosar legat de Herghelia Mangalia

Fostul preşedintele al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu, condamnat în mai multe dosare penale și deținut în Penitenciarul Poarta Albă, a fost audiat azi la DNA Constanța, într-un dosar legat de Herghelia Mangalia, anunță news.ro.


Anunţul legat de audierea sa a fost făcut de Nicuşor Constantinescu, pe Facebook:

“Pe data de 16 decembrie, ora 10, sunt chemat (fără citaţie) la audieri, la DNA Constanţa, în dosarul 176/P/2017 Herghelia Mangalia! Invit cu această ocazie toata presă şi lumea interesată de aceste abuzuri! (…) Se pare că la DNA Constanţa nu exista coronavirus!”.

El a declarat jurnaliştilor la intrarea în sediul DNA Constanţa că acest dosar a fost făcut de Poliţie Politică DNA – SRI.  

“E aceeaşi Poliţie Politică SRI-DNA din 2009-2020. Dosarul e 176. Apare raportul CSM cu Poliţia Politică de la Constanţa în care ţintă sunt eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Mazăre, iar executanţii sunt dânşii, procurorii DNA şi ofiţerii SRI”, a declarat Nicuşor Constantinescu.  

Întrebat cum se simte, fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa a răspuns: “Nevinovat mă simt”.  

Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA, în unele definitiv, iar în altele în prima instanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS