11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateReprezentanții HoReCa vor program prelungit până la ora 1.00, în noaptea de Revelion

Reprezentanții HoReCa vor program prelungit până la ora 1.00, în noaptea de Revelion

Reprezentații Horeca au avut o întâlnire cu autoritățile din Capitala  Ei solicită autorităților program prelungit până la ora 1.00 în noaptea de Revelion. Ei solicită ca magazinele, mall-urile, terasele, restaurantele din hoteluri și pensiuni să fie deschise în noaptea de Revelion. 

Acesta decizie trebuie luată ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență, a explicat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, așadar se amână o decizie în acest sens.

La Prefectură s-a discutat și despre funcționarea nelegală a unor terase din București. Este vorba despre terasele care sunt închise parțial, dar susțin că funcționează ca terase. Prefectul Berbeceanu a spus că acestea funcționează nelegal și în perioada următoare, vor fi efectuate controale și vor fi date amenzi.

Dragoș Anastasiu, purtătorul de cuvânt al Alianței pentru Turism,  a declarat că speră ca în luna ianuarie, cel puțin în anumite zone ale țării, rata de incidență să scadă sub 3 la mie, astfel ca restaurantele să poată fi redeschise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS