22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată

Tânăr reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au reținut miercuri, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Fârtățești, județul Vâlcea, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi pătruns, în noaptea de luni spre marți, în incinta unui cabinet medical din Coșoveni, de unde ar fi sustras suma de 500 de lei si două laptopuri.

De asemenea, în cursul aceleiaşi nopţi, cel în cauză ar fi pătruns în locuința unei femei, de 64 de ani, din Coșoveni, căreia i-ar fi aplicat lovituri în zona feţei, dupa care, la plecare, i-ar fi sustras un telefon mobil și un portmoneu în care se aflau actele personale ale acesteia şi suma de 4.000 lei.

Miercuri, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei vâlcene Fârtățești, la domiciliul bărbatului respectiv, în urma cărora au fost identificate o parte din bunurile sustrase de către acesta.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată. El a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS