14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAsistent medical de la un Spital de copii, acuzat de abuzuri sexuale

Asistent medical de la un Spital de copii, acuzat de abuzuri sexuale

În spațiul public au apărut informații că un asistent medical de la Spitalul de Copii din Timișoara ar fi agresat sexual mai multe femei care veniseră să nască. Poliția Timiș anunță că a început cercetările.

Polițiștii au anunțat, potrivit Mediafax, că au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală, în urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la faptul că mai multe paciente acuză că au fost agresate sexual de către un angajat al Spitalului de Copii din Timișoara.

„Libertatea” a scris că trei femei au depus plângeri împotriva unui asistent medical, acuzându-l de abuzuri sexuale. Ele susțineau că asistentul fie le-a atins, fie a mers după ele la baie, fie se așeza cu ele în pat. Mai mult, conform „Libertatea”, asistentul le căuta pe femei în baza de date informatică a spitalului, le lua adresele și numerele de telefon, dar le căuta și pe Facebook și le scria mesaje.

Conform aceleiași surse, managerul spitalului, dr. Ovidiu Adam, a recunoscut plângerile și a spus că asistentul a fost retrogradat și va fi îngrijitor de curăţenie timp de 60 de zile şi mutat pe altă secţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS