21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateWizz Air anunță reduceri de 50% la zboruri selectate

Wizz Air anunță reduceri de 50% la zboruri selectate

Wizz Air anunță astăzi reduceri de 50% pentru zborurile selectate. Promoția se aplică tuturor clienților pentru toate rezervările făcute online, pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicației pentru mobil. Deoarece călătoria poate fi finalizată până pe 15 ianuarie, această promoție oferă cea mai bună oportunitate de a rezerva zboruri pentru sărbătorile de iarnă și începutul anului 2021. Astfel, doritorii pot să călătorească la tarife foarte mici între Craiova și Madrid, Milano Bergamo, Birmingham, Londra Luton și Koln în Decembrie. Pasagerii pot verifica cu ușurință unde pot călători și restricțiile relevante de călătorie cu ajutorul hărții interactive de planificare a călătoriei WIZZ.

Pe lângă oportunitatea de a călători în condiții de siguranță cu tarife foarte mici, Wizz Air încurajează clienții să adauge WIZZ Flex la rezervare. Astfel, pasagerii pot fi siguri că, în cazul în care circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată sau spre o altă destinație, pot rezerva din nou orice zbor WIZZ la alegere.

Furnizarea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilor reprezintă un sprijin în aceste vremuri incerte. În cazul rezervărilor afectate de suspendările de zbor, pasagerii vor primi 120% din tariful inițial în contul lor WIZZ, iar suma poate fi utilizată în următoarele 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air.

De asemenea, pasagerii pot opta pentru o rambursare în numerar – care va dura 30 de zile până la finalizare – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar într-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor fi eligibili doar pentru 100% din tariful inițial.

Condiții speciale de călătorie

  • Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri și aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri
  • Wizz Air a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătățite care prevăd că echipajul de cabină și pasagerii trebuie să poarte măști, echipajul de cabină trebuie să poarte și mănuși, achizițiile la bord sunt încurajate să fie efectuate prin plată fără contact, pasagerii sunt rugați să urmeze măsuri de distanțare fizică și toate achizițiile sunt încurajate să fie făcute online înainte de zbor.
  • Filtrele HEPA de pe toate aeronavele Wizz Air filtrează deja 99,97% din viruși și bacterii din aer, iar toate aeronavele sunt supuse în mod regulat unui proces de dezinfecție minuțios cu o soluție antivirală și, urmând programul strict de curățare zilnică al WIZZ, toate companiile aeriene aeronavele sunt în continuare dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS