16.2 C
Craiova
vineri, 27 mai, 2022
Știri de ultima orăActualitateProgramul de încasări a Direcţiei de Taxe şi Impozite Bacău, sistat după ce 5 din cei 7 angajaţi au COVID-19

Programul de încasări a Direcţiei de Taxe şi Impozite Bacău, sistat după ce 5 din cei 7 angajaţi au COVID-19

Programul de încasări a Direcţiei de Taxe şi Impozite Bacău a fost sistat după ce 5 din cei 7 angajaţi de la ghişee au fost depistaţi pozitiv la SARS-CoV-2, a anunţat, pe Facebook, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

„Ne cerem scuze pentru această situaţie neplăcută, însă considerăm că sănătatea funcţionarilor şi a cetăţenilor care trec pe la ghişee este mai importantă, prin urmare plăţile se vor face exclusiv on-line sau virament bancar. Toate obligaţiile bugetare se vor putea achita prin intermediul www.ghiseul.ro sau prin virament bancar”, a spus primarul municipiului Bacău, potrivit Agerpres.

La Direcţia de Taxe şi Impozite Bacău va rămâne deschis doar un ghişeu care va primi depunerea dosarelor de înscrieri/radieri auto.

Cetăţenii care vor să depună diverse acte – documente pentru stabilirea impozitului pe terenuri sau clădiri, taxă de salubrizare – le pot aduce la registratură care va rămâne deschisă. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul-concurs județean de muzică populară și dans popular tradițional...

Prima ediție a Festivalului-concurs județean de muzică populară și...

ȘTIRI GdS