20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul campion balcanic la tenis de masă Marius Rădoi, decedat într-un teribil accident, este regretat de colegi și prieteni

Tânărul campion balcanic la tenis de masă Marius Rădoi, decedat într-un teribil accident, este regretat de colegi și prieteni

Marius Rădoi, campion național la tenis de masă și fiul adjunctului IPJ Olt, și-a pierdut viața aseară, într-un teribil accident de mașină. El a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, a derapat, a ieșit de pe șosea și a izbit un cap de pod. Mesaje de condoleanțe, fotografii și amintiri au inundat astăzi contul său de socializare și pe cele ale prietenilor, scrie adevărul.

În urma impactului, a suferit multiple leziuni, fiind transportat de o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare de inconştienţă. Tânărul a fost resuscitat de patru ori, pe drumul spre spital, medicii au intrat cu el de urgenţă în operaţie, însă a decedat.

„Dumnezeu a hotărât să pleci prea devreme dintre noi! Suntem cu toţii şocaţi de această veste… cuvintele sunt de de prisos. Ne-ai părăsit , soarele vieţii a apus prea devreme,  Marius… ai spus că ai puţină treabă, dar nu trebuia să se întâmple asta niciodată! Drumul tău s-a oprit aici, dar prietenia care ne-a legat de atâta timp şi toate amintirile minunate nu le poate şterge nimeni niciodată! Nu te vom uita niciodată, Marius Radoi“, este unul dintre mesajele postate pe contul de socializare al tenismenului. 

Citește aici mai multe despre Marius Rădoi și mesajele celor care regretă moartea lui prematură și tragică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS