5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEuroparlamentarul ungar care a fost găsit de poliție la o orgie la Bruxelles a demisionat

Europarlamentarul ungar care a fost găsit de poliție la o orgie la Bruxelles a demisionat

Europarlamentarul ungar József Szájer, care a participat la o petrecere cu alcool și droguri la Bruxelles ce a fost întreruptă de poliție, și-a anunțat demisia și retragerea din viața politică, scrie digi24.

Potrivit Euronews, acesta a anunțat duminică că demisionează din Parlamentul European și se retrage din politică „din motive personale”. Astăzi însă, József Szájer a recunoscut că a fost unul dintre participanții la orgia organizată într-un bar din centrul capitalei belgiene.

József Szájer a declarat pentru presa ungară că nu a consumat droguri la „petrecere”.

Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy, dar era a mea, nu știu cine a adus-o și cum… Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea și îmi voi asuma responsabilitatea”.

Politicianul ungar a fost unul dintre autorii controversatei constituții ungare din 2010. Aceasta a fost criticată de activiștii pentru drepturile omului, care au arătat că ar crea un mediu ostil pentru comunitatea LGBT.

Orgie cu diplomați, în centrul orașului Bruxelles

O orgie la care luau parte 25 de persoane a fost întreruptă vineri de polițiștii din Bruxelles, pentru că numărul participanților era mult mai mare decât cel permis în această perioadă de pandemie la evenimente private, adică 4.

Potrivit presei belgiene, la această „petrecere” organizată la etajul unui bar din centrul capitalei belgiene, cei mai mulți participanți erau bărbați, iar unul dintre ei era europarlamentarul József Szájer.

În momentul descinderii, acesta ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, dar când a fost prins de polițiști a invocat imunitatea parlamentară, motiv pentru care în toată povestea a fost implicat și Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit presei belgiene, pe lângă eurodeputatul ungar alte două persoane, identificate drept D.O., născut în 1977 și P.B., născut în 1987, au invocat imunitatea diplomatică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS