5.5 C
Craiova
miercuri, 19 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateBoris Johnson: Pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri!

Boris Johnson: Pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri!

Premierul britanic Boris Johnson, într-o scrisoare publicată miercuri, a afirmat că pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri. Acesta a citat experţi medicali care declară că nu există niciun risc pentru sănătate în cazul copiilor dacă sunt respectate regulile, relatează Reuters.

Boris Johnson a dat asigurări unui copil de 8 ani pe nume Monti, care i-a scris pentru a-l întreba dacă Moş Crăciun va putea aduce cadouri anul acesta.

În scrisoare, Monti întreabă dacă guvernul a analizat problema vizitei anuale a lui Moş Crăciun: „Înţeleg că sunteţi foarte ocupaţi, însă vă rog pe voi şi oamenii de ştiinţă să vorbiţi despre acest lucru”.

Boris Johnson a postat scrisoarea pe Twitter alături de o copie a răspunsului său.

„Am sunat la Polul Nord şi îţi pot spune că Moş Crăciun este gata de plecare, la fel şi Rudolph şi toţi ceilalţi reni”, a mai spus el.

„Directorul medical mi-a cerut să-ţi spun că, dacă Moş Crăciun se va comporta responsabil ca de obicei şi va acţiona rapid şi în siguranţă, nu există riscuri pentru sănătatea ta sau a lui”, a mai scris Johnson, adăugând că a primit multe scrisori în legătură cu acest subiect şi i-a sugerat lui Monti să lase un dezinfectant pentru mâini lângă prăjiturile puse deoparte pentru Moş Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Salt incredibil al bilanțului zilnic de infecții cu coronavirus...

Bilanțul zilnic de infecții cu coronavirus din Austria a...

ȘTIRI GdS