0.9 C
Craiova
sâmbătă, 28 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBoris Johnson: Pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri!

Boris Johnson: Pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri!

Premierul britanic Boris Johnson, într-o scrisoare publicată miercuri, a afirmat că pandemia de COVID-19 nu îl va opri pe Moş Crăciun să împartă cadouri. Acesta a citat experţi medicali care declară că nu există niciun risc pentru sănătate în cazul copiilor dacă sunt respectate regulile, relatează Reuters.

Boris Johnson a dat asigurări unui copil de 8 ani pe nume Monti, care i-a scris pentru a-l întreba dacă Moş Crăciun va putea aduce cadouri anul acesta.

În scrisoare, Monti întreabă dacă guvernul a analizat problema vizitei anuale a lui Moş Crăciun: „Înţeleg că sunteţi foarte ocupaţi, însă vă rog pe voi şi oamenii de ştiinţă să vorbiţi despre acest lucru”.

Boris Johnson a postat scrisoarea pe Twitter alături de o copie a răspunsului său.

„Am sunat la Polul Nord şi îţi pot spune că Moş Crăciun este gata de plecare, la fel şi Rudolph şi toţi ceilalţi reni”, a mai spus el.

„Directorul medical mi-a cerut să-ţi spun că, dacă Moş Crăciun se va comporta responsabil ca de obicei şi va acţiona rapid şi în siguranţă, nu există riscuri pentru sănătatea ta sau a lui”, a mai scris Johnson, adăugând că a primit multe scrisori în legătură cu acest subiect şi i-a sugerat lui Monti să lase un dezinfectant pentru mâini lângă prăjiturile puse deoparte pentru Moş Crăciun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS