6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn băiat de 13 ani lovit cu pumnii şi picioarele și obligat să se așeze în genunchi de către două fete de 11 ani

Un băiat de 13 ani lovit cu pumnii şi picioarele și obligat să se așeze în genunchi de către două fete de 11 ani

Un băiat de 13 ani a fost agresat de două fete de 11 ani. A fost lovit cu pumnii şi picioarele și obligat să se așeze în genunchi de către două fete în vârstă de 11 ani. S-a întâmplat în localitatea Măgurele, județul Ilfov.

Poliţiştii din Măgurele, judeţul Ilfov, au deschis o anchetă după ce pe Facebook au apărut imagini cu un băiat de 13 ani lovit crunt şi ameninţat de către două fete. Până acum a fost identificată una dintre agresoare, ea având 11 ani.
Poliția s-a sesizat după ce pe Facebook au apărut imagini cu puternic caracter emoțional. Se vede cum un băiat este lovit cu pumnii şi picioarele de două fete, una dintre ele obligându-l să se așeze în genunchi în faţa ei.

„La data de 20 noiembrie în jurul orei 16:30, poliţiştii oraşului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”,

a transmis Poliţia Ilfov, citată de News.ro.


Conform Poliției, victima este un băiat de 13 ani, iar una dintre agresoare are 11 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS