-2 C
Craiova
marți, 24 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Figurine de Crăciun. A apărut Moș Crăciun de ciocolată cu mască din marțipan

Figurine de Crăciun. A apărut Moș Crăciun de ciocolată cu mască din marțipan

Un cofetar din Ungaria confecționează figurine din ciocolată care îl reprezintă pe Moș Crăciun cu mască din marțipan.

Inițial cofetarul Laszlo Rimoczi a decis să pună măști figurinelor sale din ciocolată care îl reprezintă pe Moș Crăciun pentru a ridica moralul oamenilor în contextul pandemiei de coronavirus. El a intenționat să facă o glumă, relatează Reuters. Dar ideea s-a dovedit a fi isteață, iar acum abia dacă poate ține pasul cu comezile.
Cred că atunci când va veni Moș Crăciun el va trebui să poarte mască pentru că Moșul trebuie să fie un bun exemplu”, a spus Rimoczi. Acesta are un atelierul în orașul Lajosmizse, la aproximativ 70 de kilometri la sud de Budapesta.
Pentru a face față comenzilor, a trebuit să simplifice designul și acum produce aproximativ 100 de Moși Crăciun pe zi. El folosește ciocolată italiană fără gluten. Colorează căciula lui Moș Crăciun cu roșu și face mici măști din marțipan, adăugând fâșii de glazură.
Rimoczi a trebuit de asemenea să își schimbe modelul pentru a-l face pe Moș Crăciun mai mare, care inițial era fără mască.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Galeria Picturilor de la Palatul Buckingham, în renovare

Galeria Picturilor de la Palatul Buckingham intră...

ȘTIRI GdS

Anglia iese din lockdown în decembrie. Vor fi restricții...

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a anunţat luni revenirea, la începutul lui decembrie, după patru săptămâni de reintrare în lockdown, la o strategie...

Județul Ilfov intră în scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis ca începând de luni seară, de la ora 20.00, timp de două săptămâni,...

Regele Spaniei Felipe al VI-lea se află în carantină

Regele Spaniei Felipe al VI-lea a intrat pentru zece zile de carantină după ce a intrat în contact cu o persoană care...
00:15:25

Guvernul a aprobat rectificarea Bugetului de stat și a...

Guvernul a aprobat, în şedinţa de luni, cea de-a treia rectificare bugetară din 2020, care majorează deficitul bugetar la 9,1% din Produsul...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana...

Demisii în Consiliul Județean Dolj. Unde se duc Oana Bică și Cosmin Durle după ce au renunțat la mandatele de consilieri județeni.

Învestirea în funcție a Olguței Vasilescu, atacată la tribunal

În data de 13 noiembrie, înaintea unei ședințe a Consiliului Local Craiova care nu a mai avut loc din lipsă de cvorum, Olguța Vasilescu a primit lenta (eșarfa tricoloră) de la secretarul general al primăriei. Ea depusese jurământul anterior, în fața unui judecător delegat.