8.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăActualitateDSP București susține că dansatoarea Emy nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă

DSP București susține că dansatoarea Emy nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă

Șefa DSP București a venit cu precizări, vineri, în ceea ce privește cazul dansatoarei care ar fi fost angajate pe post de inspector de specialitate debutant. Oana Nicolescu a spus că Maria Emilya Florescu, a câștigat concursul organizat de Direcția de Sănătate Publică. Aceasta însă nu a fost angajată, pentru că nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București. Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a declarat șefa DSP pentru Digi24.

În urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, dar pe o perioadă determinată, dansatoarea Emy a aplicat pentru postul de inspector de specialitate debutant.În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector. Dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Boris Johnson plănuiește să meargă în Ucraina, acesta îi...

Boris Johnson plănuiește să viziteze Ucraina săptămâna viitoare. Premierul...

ȘTIRI GdS