11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDSP București susține că dansatoarea Emy nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă

DSP București susține că dansatoarea Emy nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă

Șefa DSP București a venit cu precizări, vineri, în ceea ce privește cazul dansatoarei care ar fi fost angajate pe post de inspector de specialitate debutant. Oana Nicolescu a spus că Maria Emilya Florescu, a câștigat concursul organizat de Direcția de Sănătate Publică. Aceasta însă nu a fost angajată, pentru că nu s-a prezentat pentru a semna contractul de muncă.

Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București. Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a declarat șefa DSP pentru Digi24.

În urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, dar pe o perioadă determinată, dansatoarea Emy a aplicat pentru postul de inspector de specialitate debutant.În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector. Dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, chiar mai mult decât un medic stomatolog și unul de medicină generală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS