9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, infectat cu SARS-CoV-2, a murit

Un medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, infectat cu SARS-CoV-2, a murit

Un medic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, infectat cu Sars Cov 2, a murit. Este al treilea deces în județul Hunedoara în rândul medicilor.

„Colegii din secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Deva deplâng decesul colegei noastre dr. Moca Ileana Viorica (Sabina), răpusă prematur de nemilosul Covid-19, împotriva căruia s-a luptat alături de noi de la începutul pandemiei”, scriu medicii spitalului.

Doctorul a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în 1985, spacializarea Medicină Generală. Ulterior a obținut competență în planificare familială și a lucrat în Spitalul Județean de Urgență Deva din 1996.

„A fost o colegă minunată, modestă și amabilă cu toata lumea. Când spitalul a fost carantinat și a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienții internați cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienților înaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă și plină de viață”, este mesajul postat de colegii medicului.

Până la decesul acesteia, alți doi medici din judeţul Hunedoara infectați cu noul coronavirus au murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS