1 C
Craiova
miercuri, 27 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate Ambasadorul Kazahstanului în România a vizitat Craiova

Ambasadorul Kazahstanului în România a vizitat Craiova

Ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Excelența Sa Nurbakh Rustemov, a vizitat ieri Craiova unde s-a întânit cu prefectul de Dolj, Nicuşor Roşca şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Cosmin Vasile.

Întâlnirea a avut loc în Palatul Administrativ din Craiova, prilej cu care au fost reiterate legăturile de colaborare dintre România și Kazahstan.

Ambasadorul a fost plăcut surprins de frumusețea orașului și a dorit să menționeze că România este unul dintre cei mai mari parteneri ai țării sale, investițiile în petrol fiind cele mai semnificative.

Nu în ultimul rând, Excelența Sa a precizat că Universitatea din Craiova este un pol important pe harta educației și schimburile internaționale între studenții din cele două țări sunt un prilej de dezvoltare bilaterală.

Ambasadorul s-a întâlnit apoi cu oamenii de afaceri din Craiova la sediul firmei Azalis Gaz unde gazdă a fost directorul general al firmei, Cristi Berceanu. Excelenţa Sa şi oamenii de afaceri au discutat despre oportunităţile de investiţii pe care le oferă Kazahstan , dar şi despre posibile parteneriate între firmele din Kazahstan şi România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada...

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada septembrie-decembrie

ȘTIRI GdS

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada...

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada septembrie-decembrie

Centrul de vaccinare pentru profesori, la Bumbești-Jiu

Direcția de Sănătate Publică Gorj propune ca orașul Bumbești-Jiu pentru centrul de vaccinare destinat profesorilor. Autoritățile locale urmează să amenajeze centrul de vaccinare la...

Încă 1.760 de laptopuri pentru elevi

Continuă dotarea elevilor din Gorj cu echipamente pentru învățământul online. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, în județ vor ajunge la începtul lunii viitoare...

Primarul din Motru se teme ca UATAA să nu...

Primarul din Motru, Cosmin Morega, susține că situația economică Uzinei de Agent Temic și Alimentare cu Apă(UATAA), este una foarte grea, deși mai are...

Spitalele și școlile din Craiova, excedent de 13,7 milioane...

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ din Craiova a avut un excedent de 7,4 milioane de lei la finalul anului 2020.

Craiova / A sosit prototipul primului autobuz electric

Prototipul primului autobuz electric din cele 16 pe care firma poloneză Solaris Bus & Coach le va furniza RAT SRL va sosi mâine la Craiova.