11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate10 pacienți au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean din Neamț

10 pacienți au murit într-un incendiu izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean din Neamț

Update: Până la ora 20.35, erau confirmați 10 pacienți morți, iar alte șapte persoane, inclusiv medicul de gardă, în stare critică. Răniții sunt transferați la Iași.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Piatra Neamț, anuntă Mediafax. Șapte persoane au murit. Se pare că toți erau pacienți infectați cu SARS-CoV-2.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa, a declarat pentru Mediafax că până în acest moment, șapte persoane sunt decedate, dintre pacienții surprinși de incendiu în Secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț.

„Șapte persoane sunt decedate ca urmare a incendiului produs la secția ATI de la Spitalul Județean Piatra Neamț. Incendiul este lichidat, nu au fost afectate și alte secții. Se pare că erau persoane cu COVID-19”, a spus Popa.
________

Incendiul a izbucnit la Secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Primele informații sunt că 8 persoane sunt internate, în prezent, la ATI.

„Incendiul este în procedură de evaluare și lichidare. Sunt acolo toate echipele de la ISU Neamț (…) Nu se poate intra acolo sus”, a declarat pentru Mediafax prefectul județului Neamț, George Neamț.

La locul incendiului se deplasează 23 de subofițeri cu mai multe autoutilitare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS