16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDe Black Friday, Poșta Română face livrare la ușă. Ofiicile au program de lucru prelungit

De Black Friday, Poșta Română face livrare la ușă. Ofiicile au program de lucru prelungit

Peste 600 de oficii poștale își aşteaptă clienţii inclusiv sâmbătă, 14 noiembrie și duminică, 15 noiembrie, pentru ridicarea coletelor comandate. Totodată, livrarea va fi posibilă, la cerere, și direct la ușa destinatarului, în toate localitățile din țară.

Lista oficiilor cu program prelungit, în această perioadă, se regăseste pe site-ul companiei, accesând link-ul: https://www.posta-romana.ro/gaseste-oficiu-postal.html. Totodată, coletele vor ajunge și direct la ușa clienților, în fiecare localitate din România prin rețeaua de transport dedicată. Expediţiile sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot parcursul lor, de la prezentare, până la livrare.

Pentru a face față vârfului de activitate din această perioadă, Poşta Română s-a pregătit, atât din punct de vedere logistic, cât și al personalului implicat, să poată susţină, zilnic, livrarea a peste 100.000 de colete, începând cu data de 13 noiembrie.

De asemenea, compania a extins serviciul de SMS și anunță destinatarul printr-un mesaj în momentul în care expediția ajunge în oficiul ales de client sau când livrarea la ușa acestuia se apropie. SMS-ul conține numărul AWB al trimiterii, numărul şi programul oficiului poştal, precum şi suma de plată ramburs, dacă nu a fost deja achitată online, cu cardul.

Coletele conţinând comenzile efectuate în perioada Black Friday şi livrate în oficii vor fi păstrate până la 10 zile calendaristice, de la data sosirii în unitate, în funcție de opțiunea expeditorului. De asemenea, clientul are posibilitatea deschiderii coletului pentru verificarea conţinutului. Totodată, destinatarul are posibilitatea de a returna coletul, timp de 30 de zile, prin intermediul celor peste 600 de subunități dedicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS