3.5 C
Craiova
sâmbătă, 6 martie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate 50 de milioane de cazuri de Covid-19 la nivel global. Europa este, în prezent, cea mai afectată

50 de milioane de cazuri de Covid-19 la nivel global. Europa este, în prezent, cea mai afectată

Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a ajuns la 50 de milioane la nivel global. În ultimele 30 de zile s-a produs cel de-al doilea val al pandemiei și reprezintă un sfert din totalul îmbolnăvirilor în lumea întreagă, potrivit Reuters. 

Octombrie a fost cea mai neagră lună a pandemiei. Media ultimelor șapte zile arătă că numărul cazurilor crește cu peste 500.000, mai exact cu 540.000 în fiecare zi, arată datele Reuters.

Statele Unite au înregistrat peste 100.000 de cazuri zilnice

Statele Unite au înregistrat peste 100.000 de cazuri zilnice în cel de-al doilea val al pandemiei. În Europa a existat o creștere majoră a îmbolnăvirilor, ceea ce a contribuit la o explozie pe plan mondial. 

Aproximativ 1,25 milioane de oameni au murit de la începutul pandemiei în China

În China, aproximativ 1,25 de milioane de oameni au murit de la începutul pandemiei, care a apărut la finele lui 2019. 

Europa, cu aproximativ 12 milioane de cazuri, este, în prezent, cea mai afectată regiune

Europa, cu aproximativ 12 milioane de cazuri, este cea mai afectată regiune, depăşind America Latină. De asemenea, În Europa au avut loc 24% dintre decesele provocate de Covid-19.

Continentul european înregistrează aproximativ 1 milion de infecţii noi de coronavirus la aproximativ 3 zile, potrivit unei analize a Reuters, respectiv 51% din total.

Franţa înregistrează 54.440 de cazuri pe zi, un nivel mai ridicat decât în India

Potrivit mediei ultimelor şapte zile, Franţa înregistrează 54.440 de cazuri pe zi, un nivel mai ridicat decât în India, care are o populaţie mult mai numeroasă.

Al doilea caz de coronavirus pune la încercare sistemele de sănătate din Europa, determinând Germania, Franţa şi Marea Britanie să impună cetăţenilor lor să stea mai mult acasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității...

ȘTIRI GdS

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității Craiova în meciul susținut astăzi, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. La...

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa a 26-a din Liga 1....

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane...

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane în 24 de ore.

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. Meciul...

Încă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Încă trei decese din cauza coronavirusului în județul Gorj.