20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO văduvă se judecă de patru ani cu Apple pentru parola de la contul soțului

O văduvă se judecă de patru ani cu Apple pentru parola de la contul soțului

O văduvă din Canada se războieşte de patru ani cu firma Apple. Femeia cere să primească acces la contul soţului ei, care a decedat în 2016, scrie descopera.ro, citând mediafax.

Femeia cere acces la contul soţului ei care a murit în 2016

Soţul lui Carol Anne Noble şi-a pierdut viaţa din cauza unei forme rare de cancer la măduvă. A trecut şase luni prin chinuri şi a documentat fiecare moment cu ajutorul unui iPhone. Spera să îşi revină şi să povestească experienţa.

„Ultimele lui cuvinte au fost: acum tu trebuie să scrii cartea”, poveşte Carol Anne.

Nu este prima dată când Apple refuză să ofere acces la conturi

Bărbatul a murit la sfârşitul lui 2016, înainte să-i transmită parola la contul Apple soţiei. Femeia caută de patru ani să convingă compania americană să-i permită accesul la acest cont. Apple refuză şi cere ordin de la judecător, ordin care costă de la 2.000 de dolari în sus.

Nu este prima dată când Apple refuză să ofere acces la conturile pe care le deţine. Compania a fost implicată chiar într-un proces cu FBI după atacul terorist din California din 2015. Atunci, ea a refuzat să creeze un software care să deblocheze iPhone-ul atacatorului. FBI s-a folosit până la urmă de un terţ, care a reuşit să deblocheze telefonul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS