24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateImagini cu bolnavi care așteaptă în ploaie în curtea Spitalului Județean din Ploiești

Imagini cu bolnavi care așteaptă în ploaie în curtea Spitalului Județean din Ploiești

-

Zeci de bolnavi care au nevoie de investigații la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești au fost nevoiți să stea în ploaie, pentru a-și aștepta rândul, printre ei fiind și persoane în scaun cu rotile sau oameni în cârje, care așteaptau să ajungă la ortopedie.

Reporterii de la Ziarul Incomod au fost la spital și au stat de vorbă cu oamenii care aveau nervii întinși la maxim din cauza situației.

Aceștia au explicat traseul pe care îl au de urmat dacă au nevoie să fie consultați sau să beneficieze de tratamente medicale în ambulatoriul celui mai mare spital din județ.

Mai întâi trebuie să aștepte la cortul de triaj, unde intră câte unul să li se ia temperatura și sunt întrebați la ce secție a spitalului vor să meargă. Aici se așteaptă cel mai mult timp în ploaie, nefiind niciun loc acoperit. Oamenii spun că au așteptat 30-45 minute să li se facă triajul, apoi au mers câțiva metri mai în spatele curții, unde așteaptă să intre în spital. La rând au stat inclusiv oameni în scaune cu rotile sau în cârje, care aveau nevoie de consultații la ortopedie.

La această intrare a spitalului oamenii așteaptă ca o infirmieră să iasă și să strige specializarea/secția la care să intre următorul pacient. La intrarea în spital există o copertină, iar oamenii bolnavi se îngrămădesc acolo, pentru a se feri de ploaie. Consecința este că nu mai există niciun fel de distanțare socială…

La un moment dat a existat și un moment tensionat, când doi bărbați s-au îmbrâncit la intrarea în spital. Incidentul a fost surprins de jurnalistul ploieștean Victor Preda, care a postat imaginile pe facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiovean prins în flagrant delict când vindea droguri

Un craiovean a fost prins în flagrant delict în...

ȘTIRI GdS