24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu fost anunţate nominalizările la American Music Awards 2020

Au fost anunţate nominalizările la American Music Awards 2020

Astăzi au fost anunţate nominalizările la American Music Awards 2020. Cântăreţul canadian The Weeknd şi rapperul american debutant Roddy Ricch au primit cele mai multe nominalizări, opt, iar Megan Thee Stallion este artista care va concura la cele mai multe categorii de premii, informează Reuters, citată de agerpres.

Premiile American Music, decernate în baza voturilor exprimate de fani, vor fi înmânate în cadru unei ceremonii care va avea loc în Los Angeles, pe 22 noiembrie.

Roddy Ricch, un rapper californian de 22 de ani, devenit cunoscut cu piesa „The Box“, şi canadianul The Weeknd au primit fiecare opt nominalizări, inclusiv la categoria supremă – Artistul anului, unde vor concura alături de Justin Bieber, Post Malone şi Taylor Swift.

Cântăreaţa Megan Thee Stallion a primit cinci nominalizări, inclusiv la categoriile Cel mai bun artist debutant şi Colaborarea anului, pentru single-ul ei din această vară „WAP“, interpretat în colaborare cu Cardi B.

Patru noi categorii la muzica latino

Muzica latino, care s-a bucurat de o creştere de popularitate în ultimii doi ani, va avea un rol mai important la ediţia din 2020 a galei American Music Awards, după ce organizatorii au decis să introducă patru categorii noi: Cel mai bun album latino, Cel mai bun single latino, Cel mai bun artist latino şi Cea mai bună artistă latino.

Cântăreţul portorican Ban Bunny a primit cele mai multe nominalizări în cadrul acestor categorii nou-înfiinţate, inclusiv două pentru albumele sale „YHLQMDLG“ şi „Las que no iban a salir“, în timp ce starul columbian J Balvin va concura la categoria Cel mai bun artist latino.

Billie Eilish, doar patru nominalizări

În pofida faptului că a dominat gala premiilor Grammy din luna ianuarie, unde a câştigat cinci trofee, cântăreaţa Billie Eilish, în vârstă de 18 ani, a primit astăzi doar două nominalizări la American Music Awards şi va concura la categoriile Cel mai bun cântăreţ de rock alternativ şi Artista preferată pe reţelele de socializare.

Grupul K-pop BTS va absenta şi el din categoriile principale, fiind nominalizat doar la două categorii: Cel mai bun grup şi Artistul preferat pe reţelele de socializare.

Cântăreaţa Taylor Swift, care deţine recordul pentru cele mai multe trofee câştigate la galele American Music Awards – 29 de premii -, a primit patru nominalizări după ce a lansat în vara acestui an albumul „Folklore“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS