10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita, condamnat la 13 ani de închisoare

Tânărul din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita, condamnat la 13 ani de închisoare

Robert Berechet, tânărul din Ploieşti care şi-a torturat şi umilit iubita şi a filmat toate scenele violente a fost condamnat definitiv la aproape 13 ani de închisoare cu executare.

12 ani, 9 luni şi 20 de zile este pedeapsa definitivă stabilită printr-o decizie dată luni, 19 octombrie, de judecătorii Curţii de Apel Ploieşti care au decis să majoreze pedeapsa dată de prima instanţă. Astfel, Robert Berechet a primit aproape patru ani în plus de închisoare. Iniţial, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Ploieşti la 9 ani şi cinci luni de închisoare, potrivit adevărul.

Robert Berechet a fost judecat după ce, în 2018, în mediul online, a postat mai multe filmări în care o maltrata şi îi spărgea pahare în cap prietenei sale de numai 17 ani. Filmarea, postată pe Facebook, a ajuns la prietenii fetei care au anunţat poliţia.

Fata a fost filmată în baie, în cadă, parţial dezbrăcată, plină de răni pe faţă, pe corp şi la mâini. Pe gresia din baie se puteau vedea pete roşiatice care păreau a fi sânge. La percheziţia informatică au fost găsite şi alte filmări şi fotografii cu fata surprinsă în poziţii compromiţătoare.

Fata a fost fotografiată întinsă în pat, cu faţa tumefiată, plină de sânge şi de vânătăi. Cele mai multe răni erau în jurul ochilor. Atât fotografiile, cât şi înregistrările video, au fost postate pe Facebook în ultima zi a lunii noiembrie 2018, iar în câteva ore au devenit virale, fiind vizualizate de câteva zeci de mii de persoane, inclusiv de o prietenă apropiată a victimei, care a şi anunţat poliţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS