21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer în stare de ebrietate s-a prezentat la Poliţie şi a spus că este vinovat că a consumat alcool

Un şofer în stare de ebrietate s-a prezentat la Poliţie şi a spus că este vinovat că a consumat alcool

Un şofer în stare de ebrietate s-a prezentat la sediul Biroului Rutier şi a mărturisit că este vinovat că a consumat alcool, deşi nu a accidentat pe nimeni, după ce acesta a sunat la 112 ca să se autodenunţe, însă nu a mai aşteptat ca poliţiştii să ajungă la el acasă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

„Sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 11,40, prin apel 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezenţa unui echipaj de poliţie rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuinţa bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul IPJ Sibiu, echipajul a fost direcţionat spre sediul Biroului Rutier, în faţa căruia se afla sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea”, se precizează în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul a avut o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoţit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului”, mai precizează reprezentanţi IPJ Sibiu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS