1.6 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăActualitateGrevă generală în transportul din Grecia

Grevă generală în transportul din Grecia

Românii care sunt în Grecia sau vor să plece în Grecia sunt informați că joi are loc o grevă generală în transportul public: aerian, rutier, feroviar și maritim. Toate cursele vor fi anulate.

Cetățenii români care se află sau intenționează să călătorească în Republica Elenă sunt informaţi de Ministerul Afacerilor Externe că, în ziua de 15 octombrie 2020, toate categoriile profesionale din domeniul transportului public (aerian, rutier, feroviar și maritim) vor intra în grevă generală, pentru 24 de ore. Vor fi anulate toate cursele aeriene, rutiere, maritime și feroviare interne și internaționale

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 și Consulatului General al României de la Salonic :+302310340088. Apelurile sunt redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 și Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Computere performante la Colegiul Naţional ”Alexandru Lahovari”

Colegiul Naţional ”Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea are un...

ȘTIRI GdS