-2.2 C
Craiova
duminică, 17 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Actualitate În Germania, restricțiile vor rămâne în vigoare și după dezvoltarea unui vaccin

În Germania, restricțiile vor rămâne în vigoare și după dezvoltarea unui vaccin

În Germania, viaţa de zi cu zi se va desfăşura în continuare sub anumite restricţii şi după dezvoltarea unui vaccin eficient împotriva COVID-19. Anunţul a fost făcut astăzi de Institutul Robert Koch (RKI) pentru controlul bolilor, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Institutului Robert Koch cu sediul la Berlin au declarat, într-un document, că, deşi este probabil să existe în circulaţie cel puţin un vaccin eficient până în 2021, este puţin probabil ca acesta să fie disponibil tuturor segmentelor societăţii.

„Anumite modificări aduse vieţii cotidiene – precum menţinerea distanţei, respectarea regulilor de igienă, purtarea măştii, relocarea activităţilor de agrement în aer liber – vor rămâne valabile în viitorul apropiat”, au adăugat reprezentanţii institutului.

Germania a raportat marţi 4.122 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore

Germania a raportat marţi 4.122 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, conform RKI. Având în vedere creşterea numărului persoanelor infectate cu COVID-19, există numeroase apeluri pentru stabilirea unor reguli unice şi uşor de înţeles în cadrul sistemului descentralizat al Germaniei.

„În gestionarea epidemiei de COVID-19, avem nevoie de măsuri limitate temporale şi regionale care sunt adaptate la risc în următoarele săptămâni şi luni”, a declarat preşedintele RKI, Lothar Wieler.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atletism / Florentina Iuşco, învingătoare în prima etapă a...

Florentina Iuşco, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la...

ȘTIRI GdS

Loteria Română: Report de 3,6 milioane de euro la...

Loteria Română informează că în cadrul extragerilor de duminică, reportul la categoria I a jocului Joker depăşeşte 17,55 milioane de lei (aproximativ 3,6 milioane...

Italia înăspreşte din nou restricțiile. Trei zone roșii

Italia înăspreşte din nou restricțiile în contextul pandemiei de COVID-19, din cauza creşterii numărului cazurilor, iar de duminică trei zone sunt desemnate drept aşa-numite zone roşii.

Traian Băsescu s-a vaccinat și el împotriva Covid 19

Fostul președinte Traian Băsescu s-a vaccinat sâmbătă împotriva Covid la centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. ”În conformitate...

Gorj: 27 de noi cazuri de Covid 19 și...

Încă un deces din cauza COVID 19 dar și noi cazuri de infectare au fost înregistrate în județul Gorj. Situația epidemiologică, la nivelul județului...

Seringi și ace, aduse din Qatar cu o aeronavă...

Seringi și ace, aduse din Qatar cu o aeronavă a Forţelor Aeriene Române