24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTermo începe probele la cald

Termo începe probele la cald

Termo Craiova începe de săptămâna viitoare probele la cald. Insituţiile şi asociaţiile de proprietari beneficiază de căldură, în această perioadă, doar la cerere.

Termo Craiova anunţă că, în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, ora 19, vor începe probele la cald. Probele încep pentru consumatorii de tip urban din Craiova, având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.
Furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi făcută în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de art.117 din H.G: nr. 425/20.07.1994, modoficat prin H.G. nr.337/16.05.2018. Respectiv după „înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici„.

Căldură la cerere

Punct termic-Termo
Punct termic- Termo începe probele la cald


Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.
Vă reamintim că Termo Craiova SRL poate furniza căldură la cerere. Se poate furniza, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.

Punct termic
Punct termic. Încep probele la cald


Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, anunţă în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Termo Craiova din strada Mitropolit Firmilian nr.14 sau prin e-mail la adresa [email protected].

SC Termo Craiova SRL
SC Termo Craiova SRL


Dispeceratul Termo Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. pentru informaţii suplimentare, cetăţenii Municipiului CRaiova au la dispoziţie numărul de telefon 0351 914, 24/24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS