12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAutoritățile americane anunță că astăzi începe Loteria Vizelor

Autoritățile americane anunță că astăzi începe Loteria Vizelor

Autoritățile americane anunță că astăzi începe Loteria Vizelor. Înscrierile se fac exclusiv online și nu se percep taxe. Formularele pot fi completate începând de la ora 19.00, ora României, până pe 10 noiembrie, potrivit Ambasadei SUA în România, potrivit stiri.tvr.ro.

O nouă ediție a Loteriei Vizelor „Diversity Immigrant Visa DV-2022” este lansată de Departamentul de Stat. De miercuri până pe 10 noiembrie, toți românii care visează la o viață peste ocean se pot înscrie în programul derulat anual de SUA.

Candidații trebuie să atașeze la dosar o poză recentă, fără ochelari

Diversity Visa pune la dispoziţia persoanelor din țările participante care îndeplinesc câteva cerinţe simple, vize de rezidenţă permanentă în Statele Unite. La fel ca anul trecut, candidații trebuie să atașeze la dosar o poză recentă, fără ochelari. Vor fi descalificați cei care vor trimite fotografii utilizate la edițiile precedente ale loteriei vizelor.

Înregistrările pot fi trimise numai electronic

Înregistrările pot fi trimise numai electronic, prin completarea unui formular ce se găsește pe site-ul ambasadei SUA în România. Pentru participarea la programul Loteria Vizelor nu se percepe nicio taxă.

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Câștigătorii vor fi anunțați tot online, anul viitor, în luna mai.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS