16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul comunei gorjene Runcu, ales cu 93% din voturi

Primarul comunei gorjene Runcu, ales cu 93% din voturi

Primarul comunei gorjene Runcu, Adrian Câmpeanu, a obținut un nou mandat cu un procent record, 93% din voturi.

Deşi are doar 45 de ani, edilul a ajuns la al patrulea mandat de primar. La alegerile din 27 septembrie și-a depășit procentul obținut în urmă cu peste patru ani, când a primit 92,6% din voturi, însă atunci prezența la urne a fost de 85%, iar duminică de 73%.

Adi Câmpeanu a declarat că nu și-a făcut campanie, ci și-a desfășurat normal activitatea.

În toate secțiile de votare a primit procente foarte mari: Valea Mare – 94%, Bâlta – 94%, Runcu – 88%, Dobrița – 95%, Suseni – 94%. Din cele aproximativ 3.000 de voturi valabil exprimate, a primit 2.650, iar următorul clasat doar 170.

În cursă au mai intrat patru candidaţi, însă niciunul nu a reușit să obțină multe voturi.

La Runcu s-a reușit asfaltarea tuturor drumurilor, iar edilul mai are doar câteva obiective care să pună în valoare turismul în zonă. Aici se desfășoară an de an competiții off road și concursuri de escaladă.

„Nu am făcut nimic deosebit. Am intrat de tânăr în administrația locală și am tot învățat că nu trebuie să aștepți să treacă anii, ci să faci cât mai multe în anii pe care îi ai. În timp încep să se acumuleze realizările. Cel mai important lucru de care oamenii își dau seama încă din primul an este dacă ești serios. În rest, ne ducem de nas unii pe alții din patru în patru ani și ne furăm căciula. Dacă vor, ești ales primar! Fă și treabă, chiar dacă sunt momente în care anumite lucruri par imposibil de rezolvat – nu este așa!“, a declarat Adrian Câmpeanu, primarul din Runcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS