10 C
Craiova
marți, 27 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate O educatoare a fost condamnată după ce a otrăvit 25 de copii

O educatoare a fost condamnată după ce a otrăvit 25 de copii

O educatoare din China a fost condamnată la moarte pentru otrăvirea a zeci de copii, unul pierzându-și viața, într-un act de răzbunare asupra unui coleg, relatează The Guardian.

O instanța din provincia Henand din centrul Chinei a concluzionat că Wang Yun a pus azotat de sodiu în terciul de ovăz care era pregătit pentru elevii unei colege de-a ei după o dispută avută cu aceasta.

Atacul din luna martie a anului trecut a dus la îmbolnăvirea a 25 de copii, aceștia începând să vomite și își piardă cunoștința la scurt timp după ce au luat micul dejun.

Un băiat a fost spitalizat în stare gravă timp de mai multe luni înainte de a-și pierde viața în luna ianuarie a acestui ani. Instanța a decis luni că Wang știa că azotatul de sodiu era nociv și a acționat fără să-i pese de consecințe.

„Metodele ei criminale și circumstanțele au fost deosebit de agravante și aceasta ar trebui pedepsită sever în concordanță cu legea”, a declarat instanța în motivarea sentinței, aceasta stabilind că Wang și directorul grădiniței trebuie de asemenea să plătească despăgubiri familiilor victimelor.

Autoritățile chineze au anunțat de asemenea că aceasta nu este prima instanță în care femeia a folosit azotat de sodiu să otrăvească pe cineva, aceasta punând substanța într-o băutură a soțului ei în 2017, cauzându-i răni ușoare.

Azotatul de sodiu este folosit pentru conservarea cărnii dar poate fi toxic când este ingestat în cantități ridicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecInformațiile care îți sunt oferite azi pot...

ȘTIRI GdS

Gorj: Pacient găsit spânzurat de gratiile unei fereste, la...

Un pacient a fost găsit spânzurat luni seară de gratiile unei ferestre, la Secția Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență din...

O tânără abandonată la naştere şi-a regăsit tatăl şi...

O tânără din Negreşti-Oaş, abandonată la naştere şi dată spre adopţie la vârsta de un an, şi-a regăsit, la majorat, părinţii biologici....

Italia înregistrează 17.012 noi cazuri de coronavirus în ultimele...

Italia a raportat luni 17.012 noi infecţii cu coronavirus, precum și 141 de decese, cu 13 mai multe față de duminică. Numărul...

Fostul șef al Casei de Sănătate Constanța, condamnat la...

Fostul director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa Dragoş Poteleanu a fost condamnat, luni, la şase ani de...

Imagini spectaculoase cu o haită de lupi, surprinse în...

O haită de lupi a fost filmată în timp ce se deplasează într-o pădure din județul Neamț. Imaginile, în care apar cel...

Târgul de Crăciun de la Nürnberg a fost anulat

Autorităţile oraşului german Nürnberg au anunțat că, din cauza situaţiei provocate de epidemia de Covid-19, anulează târgul de Crăciun, scrie ansa.