10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19, în Gorj

Încă trei persoane şi-au pierdut viaţa din cauza Covid-19, în Gorj

În Gorj au fost înregistrate încă trei decese cauzate de Covid-19, toate victimele fiind bărbaţi în vârstă şi cu comorbidităţi.

Situația epidemiologică la nivelul județului se prezintă astfel: 500 de persoane în carantină la domiciliu/locația declarată; 1.942 de persoane confirmate cu Covid-19, dintre care 1.738 de persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 90 de persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă trei decese: bărbat de 63 de ani cu comorbidități: sarcom de venă cavă inferioară cu determinări hepatice secundare, insuficiență mitrală, cardiomiopatie cu dilatație și insuficiență cardiacă (congestivă); bărbat de 78 de ani cu comorbidități: fibrilație atrială și sindrom de citoliză hepatică; bărbat de 82 de ani cu comorbidități: hipertensiune arterială.

De la începutul pandemiei, la nivelul județului Gorj s-au prelevat 12.061 teste, din care 41 sunt în așteptare.

De la ultima informare transmisă de DSP Gorj, au fost înregistrate alte şase noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: cinci teste pozitive de la laboratorul din sistemul public şi un test pozitiv de la un laborator din sistemul privat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS