12 C
Craiova
miercuri, 21 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Regele Harald al Norvegiei, spitalizat din cauza unor probleme de respirație

Regele Harald al Norvegiei, spitalizat din cauza unor probleme de respirație

Regele Harald V al Norvegiei, în vârstă de 83 de ani, a fost internat astăzi de dimineața devreme din cauza „dificultăților respiratorii”, a spus palatul regal, care a subliniat că nu este Covid-19, potrivit HotNews.

Pe tron ​​de mai bine de 29 de ani, Harald, o figură unificatoare în țara sa, a mai fost internat la începutul lunii ianuarie.
„Regele este în prezent examinat“, a spus palatul într-o declarație. „Covid-19 este deja exclus“, se precizează în comunicat.

După ce și-a văzut soțul, soția sa, regina Sonia, a spus că totul merge foarte bine.
„Se pare că totul merge foarte bine. Regele însuși este mulțumit, iar medicul său este mulțumit“, a declarat ea reporterilor. „Mai trebuie să facă niște teste, dar va reveni în curând”, a adăugat ea.

Prințul moștenitor Haakon, în vârstă de 47 de ani, exercită funcțiile oficiale

Internat la Spitalul Național din Oslo, suveranul „este în concediu medical”, iar prințul moștenitor Haakon, în vârstă de 47 de ani, exercită funcțiile oficiale, a comunicat palatul.

Suveran sportiv și pasionat de navigație (yachting), Harald a participat în mod special la Jocurile Olimpice și a câștigat alte câteva competiții. Acesta a avut în ultimii ani o sănătate fragilă, dar a refuzat să abdice.

El a fost operat în 2003 pentru cancer la vezica urinară, apoi a fost supus unei alte operații în 2005 pentru probleme ale valvei cardiace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

37.025 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că...

ȘTIRI GdS

37.025 de teste, efectuate în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.927.096 de teste. Dintre acestea,...

România: 69 de decese și 766 de persoane sunt...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 6.065 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Record de infectări în România: 4848 de cazuri, în...

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi, 21 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 191.102 cazuri de persoane infectate...

Foștii primari ai Constanței, Radu Mazăre și Decebal Făgădău,...

DNA Constanța i-a trimis în judecată pe foștii primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău, împreună cu alți funcționari și cu două persoane...

Programul de fidelitate „Dorinţe Împlinite” oferit de KRUK îţi...

Jucător activ pe segmentul de piaţă dedicat achiziţiilor de portofolii de creanţe din România, KRUK România SRL administrează numeroase cazuri, cu valoare...

Un egiptean de 75 de ani este cel mai...

Egipteanul Ezzeldin Bahader a fost desemnat de Guinness World Records drept cel mai bătrân fotbalist profesionist din lume, informează Goal.com, citat de...