6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParcare proaspăt asfaltată, spartă de CAO

Parcare proaspăt asfaltată, spartă de CAO

Nici nu s-a uscat bine asfaltul într-o parcare din cartierul craiovean Rovine că urmează să fie spart. Este vorba de parcarea din zona străzilor Maramureş şi Bătrânilor.

Aici o conductă de apă foarte veche crapă la intrevale scurte de timp. Autorităţilor nu le-a trecut prin cap să schimbe conducta înainte de a asfalta. Prin urmare, în seara zilei trecute conducta s-a spart. Apa a năvălit prin asfaltul turnat în urmă cu o lună, două. De aici s-a format un pârâu care curge până în bulevardul Nicolae Iorga.

„Parcarea „cu bucluc” de care ați scris în vara acestui an urmează a fi tăiată de cei de la Compania de apă. Aici, o conductă de apă s-a spart. E o problema mai veche și chiar mă întrebam cât timp o să treacă până va apărea o problema de acest gen”, spune craioveanul Daniel Mihai.

Cele spuse de craiovean sunt confirmate de Asociaţia de proprietari care a înştiinţat furnizorul de apă şi canal.

„Da, este o avarie în zonă. Noi am anunţat CAO. Probabil urmează să ajungă la faţa locului. Este o conductă veche, cu probleme”, a spus Constanţa răguşilă, administrator la Asociaţia de proprietari nr.11. Rovine

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS