6 C
Craiova
marți, 20 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Ce pedeapsă a primit femeia din Cluj care și-a ucis în bătaie băiețelul de 9 ani

Ce pedeapsă a primit femeia din Cluj care și-a ucis în bătaie băiețelul de 9 ani

Femeia care și-a bătut copilul în vârstă de 9 ani până l-a ucis a fost condamnată la peste 23 de ani de închisoare, a decis Tribunalul Cluj. Decizia poate fi contestată.

Femeia din Cluj-Napoca și-a omorât copilul de 9 ani în bătaie, vara trecută, la începutul lunii iulie. Băiatul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia cu mama, concubinul acesteia și alți doi frați, unul dintre ei frate geamăn, cu lovituri care i-au produs vânătăi pe 80 la sută din corp.

Marți, magistrații Tribunalului Cluj au luat decizia de a o condamna pe mama ucigașă la 23 de ani și trei luni de închisoare pentru fapta sa.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Femeia condamnată era cunoscută ca fiind violentă cu copiii săi. Înainte cu patru ani de comiterea crimei, cei trei frați au mai fost în sistemul de protecţie, fiind crescuţi în sistemul de asistenţă maternală, după care au fost redaţi mamei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecSunt multe complicații azi, dar le vei...

ȘTIRI GdS

Moscova va începe vaccinarea în masă a rezidenţilor în...

Capitala şi cel mai mare oraş al Rusiei, Moscova, care a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din...

Ţara Galilor intră în carantină timp de două săptămâni

Premierul Mark Drakeford a anunțat că Țara Galilor va intra în carantină pentru două săptămâni, începând de vineri. Ţara...

Introducerea elevilor pe lista prioritară de testare pentru COVID-19,...

Introducerea elevilor pe lista prioritară de testare pentru COVID-19 este solicitată de Consiliul Național al Elevilor (CNE). Aceştia petrec, în medie, șase...

Soția președintelui Emmanuel Macron a intrat în autoizolare

Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez Emmanuel Macron, a intrat luni în autoizolare timp de şapte zile, deoarece a avut contact cu o...
00:00:00

(LIVE) Klaus Iohannis nu exclude măsuri suplimentare în București

Preşedintele Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni în contextul creșterii accentuate a numărului de cazuri de COVID-19.

Controversatele spectacole de coridă continuă să fie organizate în...

Controversatele spectacole de coridă continuă să fie organizate în Spania, în ciuda pandemiei şi a creşterii îngrijorătoare a numărului de infectări.