11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGucci a lansat blugii deteriorați de petele de iarbă

Gucci a lansat blugii deteriorați de petele de iarbă

După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ, care arată de parcă i-ai fi folosit în grădină.

Gucci este ținta unui val de ironii după ce a lansat un model de jeanși cu pete false de iarbă, la prețul de 680 de euro. Trendsetterii au păreri împărțite în privința pantalonilor din denim „murdar” incluși de compania italiană în colecția toamnă/iarnă 2020, notează ReadSector.

Brandul italian de lux a lansat jeanșii din material denim organic vopsit ecologic cu pete care dau senzația unor urme de iarbă în zona genunchilor, la prețul de 680 de euro perechea. Gucci a anunțat că materialul a fost tratat special pentru a avea un aspect învechit.

Blugii arată, într-adevăr, de parcă i-ai cumpărat în urmă cu mulți ani și au chiar și pete care imită culorea pământului, ca și când i-ai fi folosit fără milă atunci când ai lucrat în grădină.

Noua creație a fost întâmpinată cu păreri controversate în mediul online. Unele persoane au fost șocate de preț și de produs, iar altele au râs și au spus că acum, blugii lor vechi și pătați au devenit valoroși.

„Wow, am două perechi pe care le pot vinde acum și pot spune că sunt la modă”, a scris un utilizator pe Twitter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS