7.3 C
Craiova
vineri, 1 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu cât s-a vândut fierul vechi găsit în curtea lui Gheorghe Dincă

Cu cât s-a vândut fierul vechi găsit în curtea lui Gheorghe Dincă

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspect de crimă, a fost vândut la licitație de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Anchetatorii au găsit, în timpul cercetărilor desfășurate în curtea lui Gheorghe Dincă, 29.130 de kilograme de fier vechi – țevi, fier brut, tablă și alte deșeuri. Cantitatea s-a vândut cu suma de 15.584 de lei, potrivit Digi24.

ANABI a scos la licitație și două din mașinile lui Dincă, o dubiță și o furgonetă, ambele marca Fiat. Prima, fabricată în 1996, cu 250.433 de kilometri la bord, are prețul de pornire de 3.763 de lei. Pentru cea de-a doua, din 1998, licitația pornește de la 4.922 de lei.

Maşina care ar fi fost folosită la răpirea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu nu va fi vândută la licitație

Tribunalul Olt a admis, la sfârșitul lunii iunie, contestaţia depusă de familia Melencu referitoare la vânzarea autoturismului lui Gheorghe Dincă. Astfel, maşina marca Renault, care ar fi fost folosită la răpirea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, nu va fi vândută la licitație.
„Prin încheierea de azi, instanţa a admis contestaţia şi a dispus ca bunul mobil autoturism Renault să nu fie valorificat. Soluţia este definitivă”, a precizat atunci purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea.

Familia Luizei Melencu a contestat în instanţă vânzarea autoturismului

Familia Luizei Melencu a contestat în instanţă vânzarea autoturismului cu care ar fi fost răpite fetele. Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi a avut termen pe 23 iunie, când au fost prezenţi la instanţă atât inculpatul Gheorghe Dincă, cât şi mama Luizei Melencu.

Mama Luizei Melencu a declarat presei că maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări „muşamalizarea cazului”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS