16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcurență de 9 pe loc pentru trei posturi de șofer la Spitalul Județean

Concurență de 9 pe loc pentru trei posturi de șofer la Spitalul Județean

Concurență ca la medicină pentru trei posturi de șofer în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Nu mai puțin de 28 de candidați și-au depus dosarele pentru cele 3 posturi de conducători auto, vacante la Serviciul Aprovizionare, Transport, Achiziții Publice și Contractare.

Unitatea medicală are vacante trei posturi de șoferi autosanitară III. La interviul care a avut loc la finalul săptămânii trecute, mai exact vineri, nu mai puțin de 8 candidați au obținut punctajul cerut de către organizatori. Au fost înregistrate și 7 absențe de la interviul pentru posturile de conducător auto la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Concurenții au avut la dispoziție și o bibliografie pe care a fost parcursă de către o bună parte a concurenților, având în vedere că este nevoie de o nouă selecție. Astfel, candidații cu peste 60 de puncte se vor prezenta luni la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru o nouă probă a interviului, în vederea departajării. Se vor putea depune contestații în termen de 4 ore de la afișarea rezultatelor.

Spitalul Județean a repetat selecția pentru brancardieri

Concurența pentru posturile scoase la concurs de către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este din ce în ce mai mare. Acest lucru este explicabil, dat fiind faptul că este vorba de selecție de dosare și nu de concursuri scrise. Candidații sunt departajați în urma probe interviului, în baza întrebărilor din bibliografia anunțată în prealabil.

Astfel, una dintre selecții, cea pentru încadrarea a patru brancardieri la Unitatea Primiri Urgențe – SMURD, a fost repetată, în urma contestațiilor depuse după proba interviului. În urma repetării selecției de dosare și a interviului, au fost admiși 4 concurenți, dintr-un total de 24. În zilele următoare urmează să fie realizate și angajările celor 4 concurenți care au obținut cele mai mari punctaje.

Este de precizat că încadrarea se face pe perioadă determinată, pentru o perioadă de 30 de zile de la expirarea stării de alertă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS