16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste 200 de școli din Spania au raportat cazuri de COVID-19, după prima săptămână de cursuri

Peste 200 de școli din Spania au raportat cazuri de COVID-19, după prima săptămână de cursuri

Peste 200 de școli din Spania au raportat, după prima săptămână de cursuri, cazuri de coronavirus. De la începutul pandemiei, Spania a depășit 600.000 de îmbolnăviri cu Covid-19. Numărul deceselor a trecut de 30.000. Unele regiuni au anunțat măsuri suplimentare de siguranță după redeschiderea școlilor, potrivit stiri.tvr.ro.

În cazul în care un singur copil este depistat pozitiv la coronavirus, atunci vor fi testați toți colegii de clasă și familiile acestora.

În Valencia, este ultima zi în care copiii se mai pot bucura de parcurile de joacă

Este ultima zi în care copiii din Valencia se mai pot bucura de parcurile de joacă. Și asta pentru că primăria a hotărât să le închidă. În felul acesta, elevii, după ce ies de la ore, nu se pot întâlni cu colegi din alte clase.

Profesorii cer să fie sprijiniți

Profesorii se plâng că personalul este insuficient și cer să fie sprijiniți. În Pais Vasco, dar și în alte comunități autonome, mii de dascăli au ieșit în stradă în semn de protest față de cum au gestionat guvernele regionale revenirea la școală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS