10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLiviu Dragnea se întoarce la muncă în atelierul auto de la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea se întoarce la muncă în atelierul auto de la Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea, se poate întoarce la muncă la atelierul auto de la Penitenciarul Rahova după ce Judecătoria Sectorului 5 i-a dat câştig de cauză în contestația făcută la instanță de fostul lider al PSD.

„Constată că persoanei condamnate i-a fost îngrădit dreptul la muncă reglementat de dispoziţiile art. 78 din Legea 254/2013, în perioada 02.07.2020 – 15.09.2020”, se arată în decizia instanţei.

Totuşi, judecătorii au ajuns la concluzia că el a încălcat regulamentul când a dat un interviu pe Skype fără aprobare.
În luna iunie, Liviu Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a susţinut atunci că nu a autorizat ca Dragnea să dea acel interviu, iar Penitenciarul Rahova l-a sancţionat pe fostul lider social-democrat cu ridicarea dreptului de muncă în atelierul auto al închisorii.

Dragnea a atacat decizia penitenciarului în instanţă, mai ales că zilele de muncă reduc durata detenţiei

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat acum cinci zile că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni, ca urmare a unor decizii „injuste” luate la nivelul ANP şi Penitenciarului Rahova, acesta având „mai multe hernii la nivelul coloanei”.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS