10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei bărbați prinși la vânătoare ilegală

Trei bărbați prinși la vânătoare ilegală

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au depistat, noaptea trecută, trei bărbați aflați într-o mașină pe raza localității Bîcleș-Petra, județul Mehedinți, care practicau ilegal vânătoarea.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanți ai Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, Jandarmii aflându-se în serviciul de patrulare pe raza localității Bîcleș-Petra, județul Mehedinți au observat un autoturism parcat, în care se aflau un număr de trei persoane. Ora târzie și locul izolat, precum și persoanele care se aflau în mașină, i-a determinat pe jandarmi să procedeze la legitimarea bărbaților din autoturism.

Doi câini din rasa ogar, ascunși în portbagaj

În timpul legitimării persoanelor, s-au auzit anumite zgomote din portbagajul mașinii. Jandarmii au întrerupt procedura legitimării și le-au solicitat celor trei bărbați să le prezinte conținutul portbagajului, dar și al mașinii. La deschiderea acestuia, s-a constat ca erau doi câini din rasa ogar, iar în interiorul mașinii, se afla un iepure, care parea să fie fără viață. Pe lângă animalele găsite în mașină, jandarmii au mai găsit și o lanternă și un acumulator.     

Potrivit sursei citate, jandarmii au întocmit actele de constatare, iar persoanele în cauză au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea și verificarea cercetărilor.

 În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS