20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMembru al directoratului Transelectrica, infectat cu COVID-19

Membru al directoratului Transelectrica, infectat cu COVID-19

Transelectrica a informat astăzi că un membru al directoratului a fost identificat ca fiind pozitiv la COVID-19, potrivit Agerpres.

„Astăzi, 9 septembrie 2020, domnul Corneliu Bogdan Marcu, membru al Directoratului CNTEE Transelectrica SA, a informat telefonic conducerea Companiei cu privire la faptul că în cursul serii de 8 septembrie 2020 şi-a făcut testul SARS COV2 şi a fost depistat pozitiv, atât el, cât şi soţia dumnealui. Rezultatul l-a primit astăzi, 9 septembrie, în jurul orei 12.00. Corneliu Bogdan Marcu s-a autoizolat acasă împreună cu familia din cursul serii de 8 septembrie 2020“, se menţionează în comunicat.
Compania a informat Direcţia de Sănătate Publică, prin email, cu privire la această situaţie.

Conducerea Transelectrica a dispus unele măsuri menite să asigure desfăşurarea activităţii societăţii în condiţii de siguranţă

În acelaşi timp, Conducerea Transelectrica a dispus unele măsuri menite să asigure desfăşurarea activităţii societăţii în condiţii de siguranţă şi protejarea personalului. Unii dintre salariaţii identificaţi că au intrat în contact direct în ultima perioadă cu Corneliu Bogdan Marcu au fost testaţi în cursul zilei de miercuri. Urmează ca şi celelalte contacte identificate să fie testate pe parcursul zilei de joi.

Reprezentanţii companiei susţin că toate testele făcute au fost negative.

Totodată, în seara zilei de 9 septembrie, s-a făcut dezinfecţie prin nebulizare în sediul Executivului Companiei. De asemenea, au fost asigurate condiţiile de lucru în regim de telemuncă pentru un număr mai mare de angajaţi, astfel încât la birou să fie prezent strict personalul a cărui activitate nu poate fi desfăşurată de la distanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS