12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Transporturilor: „Regret nespus incidentul“

Ministrul Transporturilor: „Regret nespus incidentul“

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri că „regretă nespus incidentul“ care a avut loc duminică. Acesta a făcut referire la accidentul în care a fost implicată mașina SPP în care se afla.

„Nu aveam niciun motiv să ne grăbim“, a spus Bode. Acesta a adăugat că spusese SPP că avea timp până seara la ora 20.00 să ajungă la București, potrivit Hotnews.
Ministrul a afirmat că, până acum, nu a fost preocupat de cum conduce angajatul SPP mașina în care se află dintr-un motiv „foarte simplu“, că acesta o făcea „impecabil“.

„Regret nespus acest incident. Voi continua să mă deplasez dintr-un capăt al altul al țării respectând regulile de circulație“, a declarat Bode. Pe fața ministrului erau încă vizibile urmele accidentului de duminică.
„Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet, sau să-i spună să folosească semnalele acustice și luminoase“, a afirmat acesta.

Accidentul a avut loc duminică

Accidentul a avut loc duminică în localitatea Drăganu din județul Argeș.
„Din verificările făcute de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că un autoturism Volkswagen Touareg, care circula dinspre Vâlcea spre Piteşti, pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, în condițiile efectuării unei depășiri neregulamentare. În urma evenimentului rutier au fost răniți șoferul primei mașini și o pasageră din al doilea autovehicul – o femeie de cetățenie poloneză. Și șoferul acestei mașini este tot de cetățenie poloneză.
Ambele persoane care au suferit leziuni au primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi necesară transportarea acestora la spital“, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Argeș.

Autoturismul Volkswagen Touareg implicat în accident și în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, era condus de un angajat al SPP, iar mașina aparține Serviciului de Protecție și Pază.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS