14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateS-a ales cu coastele rupte după ce a fost la Water Park

S-a ales cu coastele rupte după ce a fost la Water Park

Un craiovean susţine că la sfârşitul lunii trecute a mers la Water Park şi a ajuns la spital cu coastele rupte. Plăcerea unui weekend la piscină s-a transformat într-un coşmar, în urma unui accident penibil.

Claudiu Boboc povesteşte cum, în data de 30 august a.c. a decis să meargă împreună cu familia şi prietenii la Water Park-ul din Parcul Tineretului, din Craiova. O zi care se anunţa a fi una minunată s-a încheiat în cele din urmă foarte urât. În urma unui accident care s-a petrecut în incinta Water-Park-ului, Claudiu Boboc a fost luat cu ambulanţa şi dus în UPU Craiova. Medicii au constatat că avea două coaste rupte.

Claudiu Boboc


„Pe 30 august pe la ora 18.00 am mers cu soţia şi doi prieteni la Water-Park. Am fost la bazine, la plaje. Am mers şi la tobogane. M-am dat pe un tobogan, nu a fost nici o problemă. Către final m-am dat şi pe cel de-al doilea tobogan. Mie mi s-a părut că apa are viteză cam mare, dar nu m-am gândit la ceea ce avea să urmeze.

Mi s-a părut într-adevăt ciudat şi modul în care este proiectat unul dintre tobogane. El duce direct în peretele bazinului. La început s-au dat prietenii mei, dar nu au păţit nimic. Eu când m-am dat, am venit direct în peretele bazinului. Jumătate din corp era în afara bazinului, jumătate în apă. Am venit cu coastele direct pe dunga de beton. M-au ajutat două persoane să mă ridic, aveam dureri, eram ameţit. Nu puteam respira şi vorbi. Unul dintre prieteni a sunat la 112.

Am înţeles că a venit până la urmă un salvamar şi un agent de la pază. Nu mi-a acordat nimeni ajutor medical, mă refer la personala angajat din cadrul Water-Park-ului. În cele din urmă am ajuns la Urgenţă. Mi-au făcut radiografie şi rezultatul a fost, două coaste fracturate. Coasta X fără deplasare şi coasta XII cu deplasare. De durere nu mai spun. Nu mai puteam să respir, mai ales că eu sufăr şi de astm. A fost cumplit. După cele întâmplate am înţeles că acel tobogan a fost închis. După două zile am ajuns din nou la spital, fiindcă nu mai puteam de durere”,

povesteşte Claudiu Boboc.

Bazin
Bazin

Lipsă de organizare şi mizerie la Water Park

Cele întâmplate în data de 30 august la Water-Park i-a lăsat bărbatului un gust amar. Claudiu Boboc afirmă că starea ştrandului este una deplorabilă. Din acest motiv, vizita din data de 30 august a fost prima şi ultima în această locaţie. Dincolo de accidentul prin care a trecut, bărbatul spune că aici mai sunt şi alte lipsuri flagrante.


„Dincolo de accidentul pe care l-am avut eu mai sunt şi alte probleme. Am fost dezamăgit. Nu erau umbrele, au spus că s-au epuizat. În schimb la chioşcurile din incinta Water-Park-ului erau umbrele cu 50 de lei. Apa din bazine este murdară, verde, cu gunoaie prin ea. Nu am văzut atâta indolenţă. Salvamarii nu stăteau la locul lor. erau foarte virulenţi. La un moment dat s-au adresat unor persoane , jignindu-le”,

a mai povestit Claudiu Boboc.

Bilet de intrare la Water Park

Cu primăria la judecată


În cele din urmă, acesta şi-a scos un certificat medico-legal în care se precizează.

„Numitul Boboc Claudiu prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire de corpuri dure în condiţiile accidentului suferit afirmativ la data de 30.08.2020. Leziunile traumatice necesită 25 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii lor”, se arată în certificatul medico-legal eliberat în data de 01.09.2020.


El este hotărât să dea primăria în judecată şi să ceară despăgubiri pentru această păţanie foarte neplăcută. Totodată vrea să atragă atenţia asupra deficienţelor şi neajunsurilor de la Water Park.

Rezultat medical


„Eu sunt decis să merg în instanţă după acest incident. Mai mult, vreau să-i atenţionez în acest fel pe toţi cei care merg la Water Park asupra neregulilor care sunt aici. Nu vreau să mai păţească şi alţii ceea ce am păţit eu. Este mizerie, lipsă de reacţie, apă murdară, personal prost instruit. Nu sunt umbrele.

Plăteşti un preţ destul de piperat şi ajungi la spital, aşa cum mi s-a întîmplat mie. Cei care lucrează acolo nu ştiu cum să regleze volumul de apă care vine pe tobogane ? Acel tobogan de pe care eu am căzut este prost proiectat, fiindcă vine direct în peretele bazinului”,

a concluzinat Claudiu Boboc.

Certificat medico-legal

Nu s-a auzit, nu s-a văzut


Întrebat de cele întâmplate în locaţia pe care o coordonează, directorul de la Water Park, Dumitru Cricorian spune că nu a fost informat de un astfel de incident.

„Nu a fost sesizat la cabinetul medical nici un incident în data de 30 august a.c. Dacă exista un incident de acest fel este anunţat salvamarul, asistentul medical”,

a spus Dumitru Cricorian.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS