16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricțiile de călătorie către Grecia au fost extinse

Restricțiile de călătorie către Grecia au fost extinse

O serie de noi restricții de călătorie au fost adoptate marți de către Autoritatea Aviatică Civilă a Greciei, cu scopul limitării răspândirii pandemiei prin intermediul celor sosiți din țări cu focare majore, scrie cotidianul elen Kathimerini.

Noile reguli vor rămâne în vigoare până la 15 septembrie și extind interdicția de zbor la Turcia și regiunea Catalonia din Spania, pe când zborurile din Albania și Macedonia de Nord nu mai pot ateriza decât pe aeroportul din Atena.

Călătorii care sosesc pe calea aerului din Albania, Belgia, Bulgaria, Malta, Macedonia de Nord, România, Spania, Suedia și Emiratele Arabe Unite nu vor fi primiți în Grecia decât dacă prezintă un test negativ Covid-19, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte.

Interdicția a fost extinsă și la toți cetățenii non-UE, cu excepția celor din Australia, Canada, Georgia, Israel, Japonia, Noua Zeelandă, Rwanda, Coreea de Sud, Tailanda, Tunisia, Uruguay și Emiratele Arabe Unite. Și ei vor trebui să prezinte un test negativ Covid-19.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS