13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosar penal pentru o craioveancă prinsă cu țigări de contrabandă

Dosar penal pentru o craioveancă prinsă cu țigări de contrabandă

O femeie de 33 de ani, din Craiova ,s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă cu 180 pachete de țigări care nu aveau timbru fiscal românesc. Acesta le vindea în Piața centrală din Craiova.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dolj au desfășutat o acțiune preventivă pe linia combaterii comerțului ilicit si comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun si alte produse accizabile, pe raza Municipiului Craiova.

În urma controlului efectuat în Piața Centrala din Craiova, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 33 de ani, din Craiova, deținea în vederea comercializării, cantitatea de 10 pachete a câte 20 țigarete, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc.

Totodata, într-o anexă din vecinatatea standului femeii, a mai fost identificată cantitatea de 170 pachete a cate 20 tigarete, care nu aveau aplicat timbrul fiscal romanesc.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit sursei citate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, urmand ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS