9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLucian Romașcanu, suspendat din funcție după derapajul la adresa jurnaliștilor

Lucian Romașcanu, suspendat din funcție după derapajul la adresa jurnaliștilor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a fost suspendat din funcție, a anunțat liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu. Romașcanu a avut o ieșire nervoasă vineri, la începutul conferinței de presă, nemulțumit că jurnaliștii nu au venit, ei fiind afară pentru declarații la finalul CEX. ”O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu, neștiind că microfoanele erau pornite.

Anunțul privind suspendarea din funcție a lui Romașcanu a fost făcut de Ciolacu.

La finalul Comitetului Național Executiv al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, a mers în sala de presă să susțină o conferință de presă, însă jurnaliștii nu au venit, fiind afară pentru declarații de la liderii partidului. Romașcanu s-a înfuriat și a avut o reacție nervoasă la adresa ziariștilor, neștiind că microfoanele sunt pornite.

”E un pic jignitor. Adică ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune nimic, ce faci, nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a spus Romașcanu.

Ulterior, Romașcanu a postat un mesaj pe Facebook în care susține că își cere scuze „dacă a existat o ieșire nepotrivită”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS