16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePurtarea măştii a devenit obligatorie la Nisa

Purtarea măştii a devenit obligatorie la Nisa

În Nisa a devenit obligatorie, de astăzi, purtarea măştii. Măsura pentru limitarea propagării coronavirusului era deja valabilă în unele zone, potrivit Hotnews. La Nisa va începe, în 29 august, Turul Franţei.

Christian Estrosi, primarul Nisei, a cerut ca obligaţia de purtare a măştii să fie pentru tot oraşul deoarece consideră că nepurtarea măştii de către cineva îi pune în pericol pe ceilalţi. „Să nu porţi mască în ziua de azi este un semn de egoism. Îi pune în pericol pe alţii. Cel mai simplu este ca purtarea măştii să fie obligatorie peste tot”, a spus Estrosi.

Directorul Turului Franţei a făcut un apel la spectatori să poarte mască

Christian Prudhomme, directorul Turului Franţei, a făcut un apel la spectatori să poarte mască în timpul competiţiei. „Iubesc ciclismul, iubesc Turul, iar bunul-simţ cere să porţi mască. Trebuie să porţi mască chiar dacă obligaţia oficială de a face asta depinde de prefecţii celor 32 de departamente prin care se trece“, a afirmat Prudhomme.

La unele competiţii de ciclism din această vară, sportivii s-au declarat îngrijoraţi cu privire la faptul că este posibil ca spectatorii, care îi încurajează pe traseu ajungând foarte aproape de ei, să nu poarte mască.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS