13 C
Craiova
miercuri, 23 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Creştere record a deceselor cauzate de COVID-19 în Australia

Creştere record a deceselor cauzate de COVID-19 în Australia

Autorităţile din Australia au raportat luni o creştere record, pe o singură zi, a deceselor cauzate de COVID-19. Granițele vor rămâne închise până la finalul anului.

Premierul australian Scott Morrison a declarat că este improbabil ca frontierele interne dintre statele australiene să fie deschise înainte de Crăciun.

Există dovezi că măsurile drastice de izolare impuse la Melbourne dau rezultate

În Australia a fost raportată astăzi o creştere record pe o singură zi a deceselor cauzate de COVID-19, transmite Reuters. Există, în schimb, unele dovezi că măsurile drastice de izolare impuse la Melbourne dau rezultate. Numărul de infectări zilnice în statul Victoria s-a redus până aproape de un minim pe două săptămâni.

Cele opt state şi teritorii din Australia au luat măsuri diferite

Sistemul politic federal din Australia a făcut ca cele opt state şi teritorii să ia măsuri diferite de răspuns la criză, rezultând astfel câteva închideri de frontiere interne.

Statul Victoria, care include Melbourne, cea mai mare creştere în interval de o zi

Statul Victoria, care include Melbourne, al doilea cel mai mare oraş al ţării şi epicentrul celui de-al doilea val de epidemie, a raportat astăzi 19 decese petrecute în ultimele 24 de ore în urma infectării cu coronavirus. Bilanţul, la care urmează să se adauge raportările din celelalte state, reprezintă deja cea mai mare creştere în interval de o zi.
Totuşi, cele 322 de noi infectări raportate luni de autorităţile din Victoria constituie cel mai scăzut bilanţ zilnic începând din 29 iulie.

Melbourne a impus măsuri restrictive de la începutul lunii iulie

Melbourne, metropolă cu aproape 5 milioane de locuitori, a impus măsuri restrictive de la începutul lunii iulie pentru populaţie şi comerţ. Prim-ministrul statului Victoria, Daniel Andrews, a afirmat luni, într-o conferinţă de presă televizată, că înţelege frustrările oamenilor. Acesta a refuzat să indice o dată la care măsurile de izolare vor fi ridicate.

Totuşi, Australia a înregistrat mai puţine infectări şi decese decât multe alte ţări dezvoltate

Cu aproximativ 21.000 de cazuri de COVID-19 şi 314 decese, Australia a înregistrat totuşi mai puţine infectări şi decese decât multe alte ţări dezvoltate.
Statul australian cel mai populat, New South Wales, a raportat luni 14 decese şi zero decese în ultimele 24 de ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de...

Patru firme vor să monteze turnichete la stadionul de atletism. Sistemul de turnichete pentru stadionul de atletism are o valoare estimată de 700.000 de lei, fără TVA.

ȘTIRI GdS

Profesor cu Covid 19, elevi fără lecţii

Şcoala on-line a început cu o pauză la Întorsura, Dolj

Contoarele și repartitoarele de costuri instalate după 25 octombrie...

Craiovenii care îşi montează după 25 octombrie 2020 repartitoare de costuri pentru energia termică trebuie să-şi instaleze dispozitive care pot fi citite...

Gucci a lansat blugii deteriorați de petele de iarbă

După moda blugilor rupți, o nouă tendință pare să-și facă loc în această nișă: jeanșii cu pete de iarbă și de pământ,...

Iran: Cel mai mare număr zilnic de cazuri COVID-19,...

Ministerul Sănătăţii din Iran a anunţat marţi 3.712 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 ore, cel mai mare număr zilnic înregistrat...

SUA a depășit pragul de 200.000 de decese atribuite...

Statele Unite au înregistrat astăzi 200.000 de decese atribuite Covid-19, cu șase săptămâni înainte de alegerile prezidențiale, potrivit Universității Johns Hopkins.

Președintele Consiliului European a intrat în carantina

Summitul UE de joi şi vineri a fost amânat pentru 1 şi 2 octombrie din cauza faptului că preşedintele Consiliului European, Charles...