22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopaci căzuți pe străzile Craiovei, în urma furtunii de ieri seară

Copaci căzuți pe străzile Craiovei, în urma furtunii de ieri seară

Pompierii din Craiova au intervenit în urma furtunii de ieri seară în mai multe zone ale orașului pentru îndepărtarea unor copaci căzuți peste mașini.

Potrivit ISU Dolj, în urma fenomenelor meteo de ploi și vânt Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste patru autoturisme în parcare pe raza mun. Craiova str. Pașcani.


• Secția Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste un autoturism în parcare pe raza mun. Craiova str. Traian Gheorghiu.
• Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste o autoutilitară în parcare pe raza mun. Craiova str. Demetriade Scarlat.
• Secția Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste o alee pietonală pe raza mun. Craiova str. Calea Severinului.
• Secția Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste balconul unui bloc pe raza mun. Craiova str. Gorunului.


• Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit pe trotuarul pietonal pe raza mun. Craiova str. Războieni.
• Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste un autoturism în parcare pe raza mun. Craiova str. Petre Carp.
• Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit peste intrarea de acces în gospodăria unui cetățean pe raza mun. Craiova str. Bibescu nr. 22.
• Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru degajarea unui copac prăbușit pe un autoturism în parcare pe raza mun. Craiova str. Crișului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS