14.4 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Rusia a raportat 5.267 de cazuri noi de COVID-19 şi 116 de decese în ultimele 24 de ore

Rusia a raportat 5.267 de cazuri noi de COVID-19 şi 116 de decese în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, Rusia a raportat 5.267 de cazuri noi de COVID-19 şi 116 de decese provocate de această boală. Acestea au ridicat bilanţul total al infectărilor cu noul coronavirus la 871.894 şi pe cel al victimelor la 14.606, relatează Agerpres.

Rusia ocupă, în prezent, locul al patrulea în clasamentul celor mai grav afectate ţări din lume prin prisma numărului de infectări confirmate cu SARS-CoV-2, după Statele Unite, Brazilia şi India.
Noile cazuri au fost detectate în 85 de regiuni ale Rusiei, potrivit autorităţilor sanitare din această ţară.

La Moscova, epicentrul cazurilor de COVID-19 din Rusia, a fost înregistrat cel mai mare număr de contagieri noi – 684 într-o singură zi. Autorităţile din capitala rusă au respins însă posibilitatea de a impune o nouă stare de carantină în oraş. Acestea au subliniat că vârful epidemiei a fost depăşit deja de câteva luni.

Noile cazuri zilnice din capitală vor oscila între 500 şi 800, potrivit Primăriei Moscovei

Noile cazuri zilnice din capitală vor oscila între 500 şi 800 până la apariţia vaccinului împotriva noului coronavirus, potrivit Primăriei Moscovei.

Reducerea la zero a cazurilor de COVID-19 în împrejurările actuale, misiune imposibilă

Surse din primăria moscovită au afirmat că situaţia sanitară este sub control. Acestea au precizat că reducerea la zero a cazurilor de COVID-19 în împrejurările actuale este o misiune imposibilă, având în vedere fluxurile mari de persoane care tranzitează capitala rusă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câte patru partide au intrat în CL Târgu Jiu...

Câte patru partide au intrat în Consiliul...

ȘTIRI GdS

Amendă de până la 10.000 de lire sterline pentru...

Cetățenii din Marea Britanie care încalcă măsura izolării riscă amenzi de până la 10.000 de lire sterline, potrivit BBC. Cei care au...

India a depăşit pragul de 6 milioane de cazuri...

Ministrul indian al Sănătăţii a anunţat că India a depăşit luni pragul de 6 milioane de cazuri de coronavirus înregistrate oficial.

Alegeri în 1 Mai: Unii au votat, alţii...

Alegeri în 1 Mai: Unii au votat, alţii au anulat buletinul

Alegeri locale 2020: Prezența la vot în Capitală și...

Care a fost prezența la vot în fiecare județ din țară și din fiecare sector din Capital, comparativ și cu alegerile locale...

Rezultatele alegerilor în Craiova: Olguța Vasilescu a câștigat un...

Candidatul PSD Lia Olguța Vasilescu a câștigat încă un mandat de primar al municipiului Craiova cu 34,5% din opțiuni, față de liberalul...

Rezultate alegeri locale 2020 București: Nicușor Dan – 47,2...

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a obținut 47,2 % din voturi la alegerile ​​locale de duminică, în timp ce actualul...