17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMobilizare pentru un campion mondial la karate, rămas paralizat după ce a sărit în piscină

Mobilizare pentru un campion mondial la karate, rămas paralizat după ce a sărit în piscină

Florin Mureşan, multiplu campion naţional, european şi mondial la karate tradiţional are nevoie de ajutor, după ce şi-a fracturat coloana cervicală. Era în vacanţă, a sărit în piscină şi s-a lovit cu capul de beton.

https://www.facebook.com/impreunapentruuncampion/

Tânărul de 28 de ani din Hunedoara, totodată și inspector în cadrul structurii SASS apartinand Penitenciarului Arad, a suferit o fractură de coloană cervicală la vertebrele C6 și C7. Accidentul său nefericit nu i-a lăsat impasibili nici pe vedetele sportului de contact din ţară.

Pe 25 iulie el a fost internat și operat de urgență. „Acum, Florin a început o perioadă critică de aproximativ 4 săptămâni, în care are nevoie de o îngrijire atentă post-operatorie. Starea lui de spirit este bună și și-a păstrat integral simțul umorului. Este același luptător pe care îl cunoaștem cu toții”, se arată pe pagina dedicată cazului său.

Printre cei care i-au transmis mesaje de incurajare şi indeamnă la donaţii in contul său se află nume precum Cătălin Moroşanu şi Sandu Lungu. În funcție de evoluția stării lui de sănătate, Florin Mureşan va urma un program de recuperare corespunzător. Donațiile pentru Florin se pot face către unul din următoarele conturi:

  • RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON
  • RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EUR Titular cont: Muresan Florin Paul Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS