31.5 C
Craiova
duminică, 9 august, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Coronavirus: Gala Primetime Emmy Awards 2020 se va desfăşura într-un format virtual

Coronavirus: Gala Primetime Emmy Awards 2020 se va desfăşura într-un format virtual

Cea de-a 72-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, considerate echivalentul premiilor Oscar în industria de televiziune, se va desfăşura într-un format complet virtual din cauza epidemiei de COVID-19, care continuă să se propage în Statele Unite, informează AFP.

Organizatorii evenimentului, programat în data de 20 septembrie, au expediat o scrisoare tuturor artiştilor nominalizaţi, ale căror nume au fost anunţate marţi, pentru a îi informa că tradiţionala ceremonie organizată la Los Angeles nu va avea loc în acest an în formatul său tradiţional.

Anunţul nu reprezintă însă o surpriză, ţinând cont de criza sanitară actuală, însă organizatorii Primetime Emmy Awards nu luaseră până miercuri o decizie oficială, spre deosebire de cei ai altor evenimente sau festivaluri.

„Aşa cum probabil aţi ghicit deja, nu vă vom cere să veniţi la Microsoft Theatre, în centrul oraşului Los Angeles, pe 20 septembrie. În acest an, va avea loc încă o dată cea mai importantă seară din industria de televiziune… dar acum noi vom veni la voi”, au anunţat organizatorii galei în această scrisoare, publicată miercuri în presa americană şi al cărei conţinut a fost confirmat pentru AFP de un purtător de cuvânt al evenimentului.

„Vom înfiinţa o echipă de tehnicieni, producători şi scenarişti de prim rang pentru (…) a veni să filmeze la voi acasă sau în locul ales de voi”, precizează documentul, semnat de echipa de producţie şi de Jimmy Kimmel, care va fi prezentatorul galei.

„Deci, ce ţinută veţi purta? Tema noastră informală pentru această gală este ‘veniţi aşa cum sunteţi, dar faceţi un efort!'”, au glumit organizatorii.

„Dacă doriţi să purtaţi o ţinută de seară, am adora acest lucru, dar, pe de altă parte, dacă vă aflaţi în Marea Britanie şi acolo este ora 03:00, poate că veţi dori să rămâneţi într-o pijama făcută de un mare creator de modă şi să fiţi înregistrat în timp ce staţi în pat!”, au adăugat organizatorii galei Primetime Emmy Awards 2020. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CSM Slatina a promovat oficial în Liga 2. Dublă...

CSM Slatina a reușit în această dupămasă...

ȘTIRI GdS

Cod galben de grindină în Olt și Vâlcea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică mai multe avertizări nowcasting Cod galben de averse, grindină şi vijelii, valabile în şase...

Gorj: 38 de noi cazuri de coronavirus

Din datele raportate de către Direcția de Sănătate Publică Gorj, situația epidemiologică la nivelul județului Gorj, în data de 09.08.2020, se prezintă...

Belgia: Mai multe staţiuni de pe litoral interzic turismul...

Mai multe oraşe şi staţiuni balneare flamande de pe litoralul Belgiei au anunţat duminică interzicerea accesului ''turiştilor de o zi'' pe perioada...

Interlopul Emi Pian a fost înmormântat; jandarmii au dat...

Jandarmeria Capitalei a anunţat că au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire...

Coronavirus: Peste 1.000 de cazuri în ultima zi. 27...

Până duminică, pe teritoriul României, au fost confirmate 61.768 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Vâlcea: Minor rănit într-un accident rutier

Accident rutier la Gura Văii. Un bărbat care conducea un autoturism înmatriculat în Italia din direcția Vâlcea-Sibiu nu a păstra distanța de...